APLICACIONS_1


EDMODO permet crear un espai virtual de comunicació amb l'alumnat i altres professors; es poden compartir missatges, arxius, enllaços, un calendari de treball, així com proposar tasques i activitats i gestionar-les.

PictureTrail ofereix bones solucions a l'hora de crear, gestionar i visualitzar fotos sense haver de pensar en l'espai que ocupen, ja que el servidor de l'eina no ens posa límits.


 
Les WIKIS ajuden a realitzar un treball col.laboratiu que permet a l'alumne crear el seu propi coneixement. És important i recomanable visitar moltes i variades eduwikis (wikis usades en educació); ens ajudarà a adonar-nos de l'ús que se'n fa; tant a nivell global com a en petits matiços. 
.
   TUTORIAL:
                      
Wikis: sitio Web de páginas editables from Educ@conTIC on Vimeo.

Wikimedia commons ", dipòsit de multimèdia creat i mantingut no per artistes pagats, sinó per voluntaris".

ViquiespèciesViquiespècies ", directori lliure i gratuït d'espècies que cobreixen Animals, Plantes, Fongs, Bacteris, Arqueobacteris, Protistes i tota mena de formes de vida que existeixen".

ViquiditesViquidites ", un projecte de la Fundació Wikimedia per produir una col·lecció de dites, citacions, embarbussaments i frases fetes i cèlebres lliures, originals en llengua catalana i traduïts d'altres llengües"

ViccionariViccionari, "un diccionari universal lliure en desenvolupament continu en base a col·laboracions desinteressades".

Issuu, converteix els documents PDF en revistes virtuals.

Calaméo és un programa que crea instantàniament publicacions Web interactives i té una sèrie d'avantatges: la quantitat de formats admesos  PDF, .DOC, .RTF, .PPT, .PPS, .XLS, .ODT, .OTT, .SXW, .STW, .ODP, .OTP, .SXI, .STI, .ODS, .OTS, .SXC, .STC y .TXT. i que podem triar el format per a la nostra publicació.
Eina per pujar presentacions com el Power Point o el Impress de l'OpenOffice. Slideshare ens permet compartir fàcilment les presentacions que hem realitzat amb altres usuaris i poder integrar-lo al nostre bloc o pàgina web.  


com pujar la presentació a un blog


Scribd és una solució online que permet a qualsevol pujar documents en diversos formats (*.pdf, *.doc, *.xls, *.odt, *.ppt...etc). Els documents van guanyant popularitat a mesura que són més i més vists en el lloc. Existeix material de tot tipus manuals, cursos, pas a pas, milers i milers d'arxius que comparteixen els usuaris d'aquest lloc.


Tutorial Intranet
PREZI -tutorial en español (link)-Des de l'aplicación online gratuïta, podem connectar-nos i gestionar tot el contingut que tinguem en: Dropbox, Box, Google Docs, SugarSync, Amazon S3, Picasa, servidores FTP, MobileMe y discos WebDav, simplemente con un nombre de usuario y una contraseña.

 
Els projectes multimèdia es converteixen en mydocumenta 
en una exposició al món del treball realitzat a l'escola.


per saber-ne més: Videotutorials DOCUMENTA


SoundCloud és un servei web 2.0 d'allotjament d'arxius d'audio.
La versió gratuïta permet guardar fins a 120 minuts.
Es poden carregar arxius mp3 i una vegada allotjat l'audio es proporciona un reproductor per embeber-lo en qualsevol entorn web.


Forma senzilla de poder fer pòsters de fotos, cartells, infografies, mapes mentals, calendaris personalitzats, pàgines web... 


Box és un servei que ens permet emmagatzemar i compartir arxius des de internet. Cal destacar que té algunss valors que el distingeixen d'altres serveis similars, un és la implementació de caixes interactives a travès de les que podrem compartir arxiuss des de el nostre blog o lloc web, reproduir vídeo, fotos i alguns arxius d'audio; tot des de aquesta caixa interactiva ...

Per a accedir i descarregar Spotify. Per tenir editada la biblioteca d'audio del nostre disc dur amb etiquetes i arxivar per carpetes. Spotify e Internet donen solució amb una aplicació capaç d'introduir automàticament la informació d'una cançó en les seves etiquetes.


WEVIDEO ens permet editar un mateix vídeo en temps real de manera col.laborativa amb diferents persones; també hi són presents les eines que brinda el mateix You Tube per editar i agregar efectes (youtube.com/create).
Per assegurar-nos una còpia de les entrades del nostre blog podrem crear un llibre pdf. amb BlogBooker .
... seleccionem el rang de dates, el tamany del paper, l'idioma i les diverses opcions, pulsar el botó Create your BlogBook i es crearà un arxiu PDF amb el contingut del nostre blog.

 


Com crear un compte en YouTube

Com crear un canal en YouTube

Manual de Iniciación en YouTubeTutorial d'Edició de vídeos des de YouTube:

Per saber-ne més (ajuda de YouTube)


Voki es una excel.lent eina web 2.0 per a la utilització a l'aula. Hi ha altres bustos parlants però res comparable a la senzillesa de l'ús de Voki.

 
Voxopop és una interessant aplicació per a treballar les habilitats lingüístiques orals dels alumnes.


Interessant eina Web 2.0: Lino it és una mena de tauló d'anuncis virtual amb moltes possibilitats per al seu ús educatiu.
1 comentari:

  1. Your article is very smart.I love to browse your diary's posts everyday and that i got vast facilitate from your blog and developed a brand new app spotify premium apk download cracked you'll be able to check.Thanks for wonderful diary.

    ResponElimina