APLICACIONS_2

VoiceThread és una eina que pot donar joc en l'àmbit didàctic per dur a terme converses col.laboratives multimèdia.Timerime permet crear línies del temps d'una forma visual i interactiva, i amb la possibilitat d'inserir elements multimèdia i després incrustar-lo al nostre blog. 

Google Maps

View more PowerPoint from Natalia Urrego

YourGMap és una eina que permet la creació de mapes propis on ubicar les localitzacions amb descripcions, símbols i imatges.

Per donar-nos d'alta a screenr:


Per compartir vídeos on-line creant el teu propi VídeoBlog.

Accedeix als àlbums web de Picasa 


Està format per un taulell on anirem penjant les tasques, en forma de notes, en cadascuna de les tres columnes segons correspongui: pendents, en progrés i fetes. L'administració de les tasques es basa en arrossegar i soltar tant per a desplaçar cada nota com per a col.locar-les per categories.

Pegby in Two Minutes from Pegby on Vimeo.

Vídeos de professors mostrant les seves tècniques educatives.

Teambox online collaboration software from Pablo Villalba on Vimeo.
Smilebox està especialment indicat per als blogs de classe i té un munt de plantilles adequades per als diferents moments del curs escolar.


JAMENDO ens proporciona una bona manera d'afegir una mica de música als blogs de l'aula; també és útil per introduir a la classe les lletres de la música treballada.

Click2Map és un editor online de mapes que permet agregar text, vídeo, audio, imatges i llenguatge html.

Entorn Personal d'Aprenentatge


Recurs web 2.0 que ens permet penjar arxius d'àudio i escoltar-los en directe (podcast) així com incrustar-los als blocs.
Insertar Audio De Goear
View more PowerPoint from educaredweb2
Programa de gravació i de tractament de so molt interessant per a l'àmbit educatiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada